Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@04:18:14 GMT

روزی که حواس مشتریان به جیب‌شان نیست

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۸۸۹۸۵

روزی که حواس مشتریان به جیب‌شان نیست

یک کارشناس اقتصاد و مدرس دانشگاه پیام‌نور گفت: «بلک فرایدی» یا جمعه سیاه، روزی است که فروشگاه‌های اکثر کشورها در پی یک حراج جهانی به خاطر تخفیف‌هایی که اعمال می‌کنند برابر با چند ماه خود فروش دارند.

یاشا سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در رابطه با جمعه سیاه یا بلک فرایدی، اظهار کرد: جمعه سیاه یا همان بلک فرایدی به نوعی روز به صدا درآمدن زنگ‌ها برای شروع خرید کریسمس بوده و یک روز بعد از روز شکرگزاری در ایالات متحده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع آخرین جمعه ماه نوامبر، بلک فرایدی نام‌گذاری شده است.  

این کارشناس اقتصاد با بیان اینکه حسابداران مخترع جمعه سیاه هستند، ادامه داد: در گذشته، قانونی نانوشته بین حسابداران رایج بود. در ترازنامه‌های خود، اگر صورت سود و زیان آنان منجر به ضرر می‌شد و اما اگر صورت سود و زیان به سود می‌انجامید، از جوهر مشکی استفاده می‌کردند. در اوایل دهه ۶۰ میلادی، حسابداران همیشه فردای روز عید شکرگزاری، حساب‌های خود را مشکی رنگ می‌دیدند. این روز سرآغاز موج سود و خریدهای پیش از عید به حساب می‌آمد، به همین خاطر بین خود آن را«بلک فرایدی» به معنای جمعه سیاه نام‌گذاری کردند.  

سلیمانی خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین حراج جهانی در «بلک فرایدی» انجام می‌شود و مردم بسیاری از کشورهای دنیا به جمع ‌و جور کردن لیستی از وسایل مورد علاقه‌شان می پردازند و برای تهیه آنها خرید می کنند. از طرف دیگر فروشگاه‌های مختلف هم در سراسر دنیا بهترین پیشنهادهای‌شان را آماده کرده‌اند تا بتوانند بیشترین سود را از این فرصت به دست آمده انجام دهند.  

این کارشناس مسائل اقتصادی یادآور شد: به طور کلی فلسفه حراج جمعه سیاه، ارائه تخفیف‌های گسترده همراه با همه محصولات و کالاها، فارغ از دسته‌بندی و نوع آن‌ها است که بعضا شاهد آن هستیم که این تخفیف‌ها به حدی می‌رسند که باعث تحریک هرچه بیشتر مشتریان برای خرید محصولات مورد نظرشان شده و آن‌ها مجاب به خرید آن کالا شده و بودجه و سهم و وزن این کالا در سبد خانوار ندارند و یا به عبارتی حواس مشتریان به جیب‌شان نیست. 

وی تصریح کرد: در حال حاضر حراج جمعه سیاه دیگر مختص فروشگاه‌های فیزیکی و نیازمند حضور مشتریان در محیط فروشگاه نیست، بلکه بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ نیز مدت‌ها است که پا به عرصه گذاشته و در این روز اقدام به اعمال چنین تخفیف‌های بزرگی می‌کنند که برای خریداران بسیار جذاب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • گزارش فرایدی نایت اسمکدان 26 آوریل؛ نیش دوست از نیش عقرب بدتر است/ اخبار WWE
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • لاکچری‌ترین فروشگاه آب معدنی جهان در این شهر ایران رونمایی شد + ویدئو
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • مهار آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه کارگری است
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)